RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne reddet fra drukning

Sist oppdatert:
Takket være gode ører på andre siden av Vågen, ble en kvinne reddet fra drukningsdøden etter å ha falt i vannet ved Bryggen i Bergen natt til torsdag.

Den 24 år gamle kvinnen ropte for livet da hun falt uti vannet ved skur 11 på HSD-kaien. Nødskriket hennes ble fanget opp av personer på andre siden av innseilingen til Bergen, ved Strandkaien. Klokken 02.35 fikk politiet meldingen om rop om hjelp fra vannet.

I all hast rykket både politi og brannvesen ut for å finne den druknende kvinnen, men fikk problemer med å lokalisere henne i mørket. Også her måtte hørselen settes på prøve. Redningsmannskapene måtte lytte seg fram til hvor kvinnen var. Etter få minutter ble hun funnet og reddet opp av det kalde april-vannet. Hun var da hysterisk og kald i kroppen.

Kvinnen ble rutinemessig fraktet til Haukeland sykehus med ambulanse, for å undersøke om hun hadde fått vann i lungene. Det er ukjent hvordan tilstanden hennes er. Politiet vet heller ikke hvordan hun havnet i vannet.

- Hun har ikke forklart seg til oss om det. Mulig har hun sagt noe til sykehuspersonalet, men jeg vet ikke om vi kommer til å forfølge denne saken, sier operasjonleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Han vet heller ikke om kvinnen var beruset da hun falt utfor kaien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere