Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne siktet for drap på samboer i Vestby

Den 31 år gamle kvinne ligger selv skadd på sykehus.

- Vi har pågrepet og siktet tre personer for drap, to kvinner og en mann. En av dem har en familiær tilknytning til avdøde. Hun er avdødes samboer, sa jourhavende jurist Nora Ingebrigtsen i Follo politidistrikt på en pressekonferanse i politihuset i Ski søndag formiddag.

Politiet ble varslet om drapet i halv ett-tida natt til søndag og var på stedet 10-15 minutter senere. Det var en av de siktede som ringte politiet og fortalte at en person var død. I tillegg til de tre siktede, ble en person brakt inn som vitne.

Den siktede samboeren ligger selv på sykehus med skader. Ingebrigtsen sier at hennes tilstand er uviss, og at det ikke er sikkert at politiet får avhørt henne søndag.

De to siktede naboene, en mann og en kvinne født i henholdsvis 1963 og 1959, kan få endret status til vitner og blir trolig sjekket ut av saken etter hvert, får NTB opplyst. Nora Ingebrigtsen opplyser at det ikke ligger an til å bli flere pågripelser i saken.

- Observasjoner på stedet gjorde oss sikre på at vi står overfor et drap. Vi jobber nå med å få avklart rollene til de siktede, sier Ingebrigtsen. (©NTB)

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter