Kvinne skutt og gård brant ned i Holmestrand

Holmestrand/ Oslo (NTB-Peter Tálos): Kvinnen som ble skutt i Holmestrand fredag, stengte seg inne på toalettet i frykt for den bevæpnede gjerningsmannen. Hun måtte kaste seg ut fra andre etasje da det rett etter brøt ut brann.

28.06.13 21:43

Folk i nabolaget til kvinnen som ble skutt i armen på Eplerød i Holmestrand fredag kveld, forteller at de måtte overtale henne til å hoppe ut fra det brennende huset.

- Jeg ropte på mannen min. Da han kom til, hørte vi flere skudd. Vi ringte sønnen vår, som driver gården. Han kjørte bort, og da var hun som eier huset i annen etasje og flammene sto ut. De overtalte henne til å kaste seg ut slik at hun kom seg i dekning, forteller nabo Else Kalager til VG.

- Relasjonen mellom disse to vil politiet ikke kommentere eller gå inn på ennå, sier Gjersøe. Ifølge naboer til som VG snakket med fredag kveld skal den siktede og kvinnen ha kjent hverandre i flere år.

Mannen satt fredag kveld i sentralarresten i Tønsberg. Han er siktet for legemsfornærmelse under særdeles skjerpende omstendigheter. Fredag kveld var ikke mannen formelt siktet for brannen på gården, men Gjersøe sier politiet mener at den pågrepne mannen også står bak den. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.