*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne slått og ranet

Foto: Ørjan Nilsson

Tre personer ranet og slo en 47 år gammel kvinne på Grünerløkka natt til onsdag. Les politiloggen her.

24.09.08 10:14

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Søppelboks bant på Nordseter
NORDSETER: Kl. 23.15 i går kveld kom det melding om en brann i en søppelboks på Nordseter skole. Det brant, men det var ingen spredningsfare. Det viste seg å være en plastsøppeldunk som var montert på en stålbjelke som hadde brent. Da politiet kom til stedet, var brannen slukket.

Kvinne ranet
GRÜNERLØKKA: Kl. 23.43 kom det melding om at en 47 år gammel kvinne var ranet i Toftesgate ved Grünerløkka. Politiet kom til stedet og traff en oppskaket kvinne som fortalte at hun var blitt ranet av tre personer, ca. 18 år gamle, som stakk igjennom Sofienbergparken. Den mest aktive av ranerne var iført en lys t-skjorte med grønn skrift. Kvinnen var blitt slått i ansiktet, og politiet kjørte henne til legevakten. Saken vil bli anmeldt.

Kjørte uten godkjent mørkekjøring
OSLO SENTRUM: Kl. 01.15 kontrollerte politiet en bil i Skippergata. Bak rattet satt det en 21 år gammel mann som ikke hadde gyldig førerkort - mørkekjøring var ikke gjennomført. Bilen ble parkert og vil bli hentet.

Politiet avsluttet fest
GAMLEBYEN: Fra en adresse i Gamlebyen kom det kl. 03.50 i natt melding om festbråk. Politiet reiste til stedet, fant festen, men kom i første omgang ikke inn i oppgangen hvor festen ble holdt. Kl. 04.14 ble festen likevel meldt avsluttet, så politiet avlyste sammenkomsten - og ro og orden ble gjenopprettet på stedet.

Tatt med narkotika i bilen
KALBAKKEN: Kl. 04.37 kontrollerte politiet en bil på Østre Aker vei ved Kalbakken. Det ble funnet narkotika i bilen og føreren kunne ikke identifisere seg verken med pass eller førerkort. Bilen ble dyttet til en lovlig parkeringsplass, og den 24 år gamle sjåføren ble med til Sentralarresten i Politihuset.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.