RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne slo i hjel mann med hammer

(Jørgen Berge, Nettavisen)
Sist oppdatert:
Med fem kraftige hammerslag knuste kvinnen mannens hode.

Det brutale drapet skjedde i en bolig på Mortensrud i Oslo i november 2010. Mandag starter straffesaken i Oslo tingrett.

Den i dag 38 år gamle kvinnen ringte selv politiet og fortalte at hun hadde slått i hjel den 36 år gamle mannen med hammer.

Hun var helt rolig da politiet ankom hennes bolig der drapet skjedde.

Mannen og kvinnen tilhørte samme kurdiske miljø. Hennes barn og ektemann var ikke til stede da det skjedde.

Ifølge tiltalen ble mannen drept med fem kraftige slag mot hodet. Slagene var så kraftige at deler av mannens hode var knust.

Kvinnen har erkjent at hun drepte mannen. I politiavhør etter drapet forklarte hun ifølge medieomtale den gang at drapet var et uhell.

- Jeg kan avkrefte at dette var noen ulykke. Hva som skjedde ønsker hun først å fortelle til rettsapparatet. Hun erkjenner de faktiske forhold, men vil fortelle i Oslo tingrett hvordan hun stiller seg til skyldspørsmålet, sier forsvarer Stein Viken til Nettavisen.

Det har snart gått tre år siden drapet skjedde.

- Hvorfor har det tatt så lang tid?

- Nei, jeg ser ingen annen årsak enn det som skjedde 22. juli 2011. Den saken tappet Oslo politidistrikt for mange ressurser. At det har tatt lang tid skal uansett ikke legges min klient til last, sier Viken.

Kvinnen har lenge vært løslatt fra varetekt og Viken forventer at den lange tiden som har gått siden drapet gjør at hun vil få en betydelig strafferabatt.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere