RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne sparket politimann

Først nektet den stupfulle kvinnen (45) å betale taxi-regningen. Deretter gikk hun til angrep på politiet som kom for å ordne opp.

Firebarnsmoren fikk betinget fengsel da hele disputten ble avgjort i Bergen tingrett mandag.

Husket lite
Der tilsto hun voldsangrepet på politimannen, selv om hun ikke husket det spøtt av hva som hadde skjedd en tirsdagsmorgen i romjulen 2005.

Men retten fikk likevel en inngående gjenfortelling av handlingsforløpet av både drosjesjåføren og politimannen som hadde blitt ofre for kvinnens fyllevrede. Den sterkt berusede 45-åringen tilkalte drosje etter en kraftig fyllekule. Like før drosjen kom, hadde hun svelget unna de siste restene med champagne, og selv om hun hadde verken kontanter eller kredittkort, satte den stupfulle kvinnen seg inn i bilen.

Sparket i låret
Da de kom fram til boligen hennes, og det viste seg at hun ikke kunne gjøre opp for seg, ringte sjåføren lovens lange arm. At politiet dukket opp utenfor huset hennes, hvor både barna og foreldrene hennes var, fikk 45-åringen til å gå ut av sitt gode skinn. Men i steden for å forsøke å dempe den pinlige situasjonen, gjorde firebarnsmoren det enda verre ved å gå til fysisk angrep på den ene politimannen.

Mens armer og ben flakset, fikk kvinnen inn et spark mot mannens lår. Den ville kvinnen ble umiddelbart lagt i jern og kastet på glattcelle.

Den tidligere ustraffede kvinnen risikerte ubetinget fengsel for angrepet på politimannen, men slapp unna fordi retten mente det forelå helt spesielle forhold som kunne forsvare en betinget dom. Enstemmig dømte retten henne til 18 dagers betinget fengsel og 3000 kroner i bot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere