RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne tatt av snøras ved tunnelåpning

Florø (NTB): En kvinne i 20 årene slapp med skrekken etter at bilen hun satt i ble tatt av et snøras utenfor en tunnelåpning i Flora kommune i Sogn og Fjordane fredag kveld.

Det var dårlig vær i området og en bilkolonne var i ferd med å passere da store snømasser plutselig veltet ned fjellsiden ved riksvei 614 mellom Grov og Svelgen.

Bilen kvinnen satt i var den eneste som ble tatt av raset, som skjedde i 18-tida utenfor en tunnelåpning rett ved fossen Brudesløret, skriver firdaposten.no.

- Det var dramatisk. Om lag ti biler kom kjørende i kolonnekjøring i snøkavet, i retning fra Florø mot Haukå. Mens bilene var inne i tunnelen rett før Haukå gikk det plutselig et stort ras rett ved utgangen av tunnelen. En bil kjørte rett inn i raset, forteller avisens journalist som selv var med i bilkolonnen.

Brøytepersonell var raskt på plass og fikk i løpet av et kvarters tid gravd fram kvinnens bil, som var dekket av flere meter snø. Kvinnen ble deretter hjulpet ut og slapp tilsynelatende fra skrekkopplevelsen uten fysiske skader.

Veien mellom Florø og Svelgen er stengt på ubestemt tid som følge av raset og fare for nye ras.

Også tidligere fredag gikk det et snøras i det samme området, men veien ble da åpnet igjen etter kort tid. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere