RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne tiltalt for overgrep mot gutt

Innrømmer å ha hatt kjæresteforhold til ham.

Vestfinnmark politidistrikt har tatt ut tiltale mot en kvinne etter at hun har erkjent seksuell omgang med en mindreårig gutt.

Kvinnen er tiltalt for seksuell omgang med barn under 16 år. Ifølge tiltalen var gutten 14 år og kvinnen 18 år da de hadde samleie for første gang. Det seksuelle forholdet skal ha vart i litt over et halvt år, skriver VG.

Kvinnen innrømmer å ha hatt et kjæresteforhold til gutten.

Saken er ikke anmeldt til politiet. Offentlig påtale innebærer at påtalemyndigheten reiser straffesak uavhengig av om den fornærmede ønsker det.

– Vi har fått informasjon fra fornærmedes mor, og har avhørt både fornærmede og tiltalte på vanlig måte. Ut fra det som kom fram der, mener vi det er grunnlag for å ta ut tiltale, sier politiadvokat Hilde Strømme i Vestfinnmark politidistrikt.

Kvinnens forsvarer, advokat Benny Solheim, karakteriserer saken som høyst uvanlig, og påpeker at dette ikke er en typisk overgrepssituasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere