*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne tisset utenfor Børsen

Bare dager etter at Børs Café kjempet i retten mot anklager om gjester som tisser på gaten, ble en kvinne sett med buksene nede.

09.03.07 11:58

(iBergen.no) Den sterkt berusete kvinnen i 30-årene tømte blæren like utenfor Børs Café fredag formiddag, men forlot dammen hun laget like etterpå.

- En fillesak
- Hun var beruset og ble kastet ut fra Børsen. Vitner har observert at hun urinerte utenfor, før hun gikk mot Tårnplass. Da politipatruljen kjørte forbi stedet, var hun forsvunnet. Vi vet bare at hun er en kvinne med langt, mørkt hår. Antagelig vil vi ikke gjøre noe mer med saken, men vi må snakke nærmere med melder først, sier operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Tirsdag sto daglig leder for Børs Café, Emil Gjessing, i Bergen tingrett og raste mot Kløver Eiendom, som karakteriserte gjestene hans som tissende bråkmakere.

- Mange klager fra andre næringsdrivende og vaktselskaper forteller om flere problemer med gjestene. Blant annet urinerer de i varemottaket utenfor, slagsmål, røyking på gaten og overskjenking av overstadig berusete personer. Børs Café ville blitt oppsagt selv om leiekontrakten ikke gikk ut. Det sier litt om problemene, sa prosessfullmektig Tor Ø. Enge i sitt innledningsforedrag da rettssaken startet.

- Uverdig stempling
Gjessing har anlagt søksmål mot Kløver Eiendom etter at selskapet avslo å forlenge leieavtalen for kjellerlokalene i Kløverhuset. Publedelsen krever at leieforholdet for puben skal gjenopprettes og gjøres tidsubestemt. Gjessing reagerte sterkt mot karakteristikken.

- Det er uverdig å stemple gjestene på den måten, etter min vurdering. Jeg synes det høres ut som æreskrenkelse, sa Gjessing til iBergen.no tirsdag.

Mens rettssaken pågikk varslet kommunen at de vurderte å trekke Børsens skjenkebevilling etterhvert som Kløver Eiendoms påstander kom fram. En avgjørelse i saken vil trolig komme innen en måned.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.