RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne trolig drept - datteren (2) savnet

Sist oppdatert:
Roa/Oslo (NTB-Ole-Tommy Pedersen): Den unge kvinnen som ble funnet død på Grua i Oppland, ble trolig drept, opplyser politiet. De frykter at hennes to år gamle datter er tatt ut av landet.

Politiet ble varslet om en skadd person i boligen i Lunner kommune ved 12.30-tiden onsdag. Da de rykket ut, fant de en ung kvinne død, og fattet raskt mistanke om at noe kriminelt hadde tilstøtt henne. Onsdag kveld sier de at hun trolig ble drept.

Den døde kvinnens to år gamle datter har status som savnet, og politiet har etterlyst henne med bilde. Ifølge Dagbladet har de også varslet alle grenseoverganger, med anmodning om å holde utkikk etter jenta og en annen person.

- Det er mange personer som skal avhøres og informeres, og noe av hendelsesforløpet er ennå uklart for oss. Dessuten gjør hensynet til pårørende at vi ønsker å være tilbakeholdne med informasjon nå i kveld. Vi ønsker ikke at noen skal måtte lese i avisa at en slektning er død, sier politiadvokat Mari Hasle Lauritzen i pressemeldingen.

Teknikere fra Kripos bistår i etterforskningen, som fortsetter gjennom natta. Det er varslet en pressekonferanse om saken torsdag klokken 10. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere