Gå til sidens hovedinnhold

Kvinnelig reality-deltaker sendte nakenbilder og ripet opp bilen til tidligere «internettflørt»

*Sendte nakenbilder av seg selv. *Ripet inn «hore» og «taper» på bilen hans. *Brøt besøksforbud og oppsøkte mannen på jobb.

Denne uka ble en tidligere reality-deltaker i 30-årene dømt å betale 20.000 kroner i skadeerstatning til en mann hun møtte via en datingside på internett i fjor.

Tiltalte og fornærmede hadde et forhold som ifølge fornærmede varte rundt en måneds tid.

Kvinnen er dømt for grovt skadeverk, skremmende eller plagsom opptreden, samt brudd på besøksforbud.

Ripet opp bilen
Ifølge dommen skal kvinnen ha ripet opp lakken og vinduene på fornærmedes bil med en stein.

«Hun skrev blant annet «taper» på panseret og «hore» på bagasjelokket. Bilen måtte omlakkeres og alle vinduer måtte skiftes», står det i dommen.

«I perioden 1. august til 13. september 2012 i Oslo og/eller andre steder sendte hun mange e-poster, sendte mange mms og ringte mange ganger daglig til fornærmede. Meldingene-mms-inneholdt bilder av henne med og uten klær» står det videre i dommen.

Kvinnen skal ha blitt ilagt besøksforbud 20. oktober 2012, noe hun brøt flere ganger. Hun skal ved minst to anledninger ha oppsøkt mannen på hans arbeidsplass.

Oppsøkt på arbeidsplassen
Tiltalte har ifølge dommen innrømmet å ha ripet opp bilen for deretter å oppsøke fornærmedes arbeidsplass, hvor hun fortalte han om skadeverket.

I retten forklarte mannen at han mottok flere hundre mms-meldinger fra flere ulike telefoner kvinnen disponerte. Hun skal også ha ringt han svært mange ganger og uttrykt et sterkt ønske om at de skulle gjenoppta forholdet.

Videre har fornærmede forklart at kvinnen skal ha oppsøkt han hjemme, og skrapet på døren med en skarp gjenstand.

Kvinnen skal ha fulgt etter fornærmede da de ved en rekke anledninger støtte på hverandre på gaten.

«Fornærmede ga i retten uttrykk for at han opplevde pågangen fra tiltalte som svært ubehagelig», står det beskrevet i dommen.

Turte ikke skru på lyset
«Som følge av frykt for tiltalte unnlot han i visse perioder å skru på lyset hjemme i leiligheten sin, mens han i andre perioder bodde på en annen adresse, for å unngå å bli oppsøkt av tiltalte», står det beskrevet i dommen.

Nettavisen har vært i kontakt med kvinnen. Hun mener det er flere momenter i dommen som ikke er veklagt eller belyst godt nok. Utover dette ønsker hun ikke å gi noen kommentar.

Heller ikke den fornærmede mannen ønsker å kommentere dommen.

Den kvinnelige realitydeltakeren er dømt til å betale 20.000 kroner i erstatning for skadeverket på fornærmedes bil, samt dekke saksomkostninger til det offentlige på 3000 kroner. Hun ble også dømt til fengsel i 45 dager, der fullbyrdelsen av straffen utsettes i medhold av straffeloven §§ 52 - 54 med en prøvetid to - år.

Kvinnen ble i 2007 dømt til å betale 10.500 kroner i bot etter at hun tok seg inn i en privat leilighet til en mannlig bekjent. Det skal ha oppstått en krangel i leiligheten der hun nektet å forlate boligen. Til slutt måtte mannen tilkalle politiet som pågrep og arresterte henne.

Reklame

Hva skjer dersom man vinner 925 millioner?