Ifølge tiltalen skal den 26 år gamle kvinnen ha mottatt 73.000 kroner på sin konto, som hun visste var penger fra én eller flere straffbare handlinger. Deretter ble 70.000 av disse kroner tatt ut i kontanter, og overlevert til en annen person. Dette skal ha skjedd en dag i februar 2019.

Mer reality: Gammel kjenning gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski» med «Maskorama»-stunt

26-åringen sier til TV 2 at hun har blitt lurt.

«(...) Dette er en sak der jeg på lik linje med veldig mange andre involverte har blitt lurt trill rundt, og tiltalen stemmer ikke overens med de faktiske forholdene. Dette vil jeg forklare meg nærmere om i den kommende rettssaken.» skriver hun i en e-post til TV 2.

26-åringen forklarte seg i straffesaken som torsdag 8. april gikk for Oslo tingrett.

Saken involverer flere andre reality-deltakere. 26-åringen skal ha forklart at hun flyttet inn i leilighet sammen med en venninne og hennes kjæreste i Oslo. Gjennom disse ble hun kjent med en mann som hun hadde et romantisk forhold til. Han skal ha bedt henne om en tjeneste.

Les også: Oslomann dømt til fengsel for hvitvasking

Mannen ville overføre penger til henne, som hun deretter tok ut i kontanter. Hun har forklart at hun ble med mannen på en kjøretur til Gardermoen, der 70.000 ble tatt ut.

Artikkelen fortsetter under Nettavisens uhøytidelige spørreundersøkelse:

- Jeg spurte først om vi kunne ta ut pengene på Rema 1000 rett ved leiligheten. De sa vi måtte ta ut pengene på Gardermoen siden det var så stort beløp. De beroliget meg hele tiden og sa at «alle gjør dette hele tiden» og at de trengte kontantene for å kjøpe klokker. Jeg var naiv og hadde et godt øye til ham, så jeg lot det bare gå, forklarte tiltalte i retten, skriver TV 2.