*Nettavisen* Nyheter.

Kvinnen på Kirkenær ble drept

SPERRET AV: Politiet i Hedmark har sperret av langt fra huset der den døde personen ble funnet. Det er vakthold på stedet. Foto: Sverre Viggen (Østlendingen)

Politiet sier at kvinnen som ble funnet død torsdag morgen, ble drept.

23.10.14 22:57

Politiadvokat Bjørn Erik Pettersen, lensmann Jørn Arild Flatha og politioverbetjent og etterforskningsleder Ingar Høye var til stede under pressekonferansen på Grue lensmannskontor, skriver Østlendingen.

LES OGSÅ: Mistenkelig dødsfall i Grue

- Politiet fikk i dag via AMK-sentralen melding om funn av en død kvinne, sa politiadvokat Bjørn Erik Pettersen (se videointervju under).

Han bekreftet på pressekonferansen at dagens undersøkelser viser at kvinnen ble drept.

– Funn på stedet gjorde at politiet valgte å sette i gang etterforskning. Dagens undersøkelser viser at kvinnen er drept, sa Pettersen.

Kvinnen var hjemmehørende i huset, og politiet ønsker ikke å uttale seg hva slags relasjon den drepte kvinnen hadde til personen som fant henne og ringte nødsentralen.

Politiet har i dag hatt bistand fra Kripos, både teknisk og taktisk, og politiet vil ikke gå inn i detaljer om hva som er funnet på åstedet. De vil heller ikke gi informasjon om hvordan kvinnen ble drept.

Politiet avhører nå vitner i saken, men vil ikke gå inn på detaljer om hva som er sagt.

Ingen er så langt pågrepet i drapssaken.

Politiet ønsker opplysninger fra personer som har vært i området rundt Kirkenær sentrum i går og i dag.

– Vi avhører vitner, både som har relasjoner til stedet og bekjente av avdøde, for å få et tydeligere bilde av hennes siste bevegelser, sa lensmann i Grue Jørn Flatha (se videointervju under).

HTML EMBED

Foreløpig vil ikke detaljer rundt etterforskningen bli gitt, av etterforskningsmessige årsaker

- Vi driver med informasjonsinnhentning, så det kan vi ikke si noe om, sa etterforskningsleder Ingar Høye da en journalist spurte om den drepte kvinnen var var i et rusbelagt miljø.

Politiet har torsdag kveld ikke varslet alle kvinnens pårørende, og vil derfor ikke gå ut med navn.

Les flere saker fra Østlendingen


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.