RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinnens 7 mysterier

Sist oppdatert:
Kvinner kan være vanskelig å forstå. Vi forklarer 7 mysterier om kvinnen og hvorfor det er slik.

Kvinner har en del ritualer som kan være vanskelig for menn å forstå. I tillegg forventer kvinner at du skal forstå hvorfor ting er som de er. HappenMagazine forklarer 7 mysterier om kvinnen for at du lettere skal forstå henne.

1. Hvorfor går kvinner sammen på toalettet?
Det er ikke slik at blærene er synkronisert på dette område, men jenter går på toalettet i par for å diskutere og legge en strategi for resten av kvelden. Dette ritual knytter jenter tettere sammen,

2. Hvorfor forventer jenter at mannen betaler regningen, selv om de tjener mer?
Selv om vi lever i år 2006 må vi tilbake i historien for å forstå dette punktet. I gamle dager ga menn kvinner penger, status og beskyttelse. Kvinner på sin side tilbydde sitt vakre nærvær, sex og barn. Om det er riktig at dette henger igjen kan vel diskuteres, men det er en forklaring.

3. Hvorfor vil kvinner organisere stevnemøter mellom sine og dine venner?
Det er ikke bare fordi kvinner ser på dette som en fin mulighet til en dobbel-date. Det går dypere enn dette. Kvinner forstår at det å finne en kjæreste er viktig for mennesker, og tar derfor på seg oppgaven som ”Kirsten giftekniv”.

4. Hvorfor vil kvinner kose etter sex?
For kvinner stimulerer sex nærhet, og har derfor behov for å kose litt etter akten.

5. Hvorfor spør kvinner deg om andre kvinner er vakre?
Det er to hovedgrunner til at kvinner spør om dette. Enten har hun høy selvtillit og vil vite hva du liker, eller så har hun dårlig selvtillit og trenger en bekreftelse.

6. Hvorfor spør kvinner ”Ser jeg tjukk ut i denne?”
Om man får dette spørsmålet er det ikke sikkert en kvinne ønsker å høre hele sannheten. Mest sannsynlig fisker hun bare etter komplimenter.

7. Hvorfor forventer kvinner at du skal være en tankeleser?
Kvinner vil at en mann skal kjenne henne godt nok til å lese henne, og det er derfor hun har denne forventingen. Derfor er det lurt å være oppmerksom, fordi kvinner vil gi deg hint som gjør det lettere for deg å lese henne.

Singel? Finn drømmepartneren på TV 2 Match. Tusenvis av single er online nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere