RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)

Kvinner braket sammen på Kokstad

Sist oppdatert:
De to bilførerne ble kjørt til henholdsvis legevakt og Volvat etter en kollisjon ved Taxigården.

(iBergen.no) : Ulykken ble meldt klokken 10.41, og skapte trøbbel for trafikken mellom Ytrebygda og Søreide, ettersom Ytrebygdsveien for tiden er stengt.

– To biler med kvinnelige førere har kollidert i Kokstadveien. Veien er nå ryddet, og trafikken flyter greit igjen, sier politiførstebetjent Sigmund Vestrheim ved operasjonssentralen ved Hordaland politidistrikt.

Den ene kvinnen (74) ble kjørt i ambulanse til legevakten. Ifølge Vestrheim klagde hun på smerter i brystet og i hodet etter sammenstøtet.

– Hun beskrives som lettere skadd, og smertene i brystet kan ha sammenheng med stramming fra bilbeltet, sier politiførstebetjenten.

For den andre bilføreren (51) gikk det enda bedre. Hun skal ikke ha fått nevneverdige skader, og ble kjørt av en bekjent til Volvat Medisinske Senter i Laguneparken for en sjekk.

Ifølge vitner skal det også ha vært en tredje bil involvert, med mannlig fører. Politiet kunne ikke bekrefte dette overfor iBergen.no.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. Politiet har foreløpig ikke beslaglagt førerkortet til noen av de to involverte.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere