*Nettavisen* Nyheter.

Kvinner drikker mer enn før

Foto: (Scanpix)

Stadig flere unge kvinner våkner opp etter en natt med for mange drinker uten å huske noe særlig av hvor de har vært eller hva de har gjort, viser en ny undersøkelse.

Det er stadig flere kvinner som drikker store mengder alkohol i løpet av noen timer og blir overstadig beruset, viser en ny undersøkelse gjennomført av magasinet Company blant kvinner i alderen 18-28 år, ifølge Ananova.

Hele 66 prosent av kvinnene som deltok opplyste at de hadde våknet etter en natt på byen uten minner om hva som hadde skjedd natten i forveien. I en tilsvarende undersøkelse som magasinet gjennomførte for to år siden var det 42 prosent av deltakerne som svarte ja på dette spørsmålet.

Halvparten av deltakerne hadde våknet hjemme uten minner om hvordan de hadde kommet seg hjem om natten. I tillegg opplyste ti prosent at de hadde blitt fulgt hjem av en fremmed.

I undersøkelsen opplyste også 29 prosent av kvinnene at de hadde mistet nøkler, penger og andre gjenstander. Dette er en økning på 20 prosent sammenlignet med 2001.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.