RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinner gikk seg vill for andre gang på to døgn

Letingen etter to kvinner på 22 og 25 år som for andre dag på rad har gått seg vill i Setesdal, ble igangsatt natt til torsdag.

Valle (NTB): Mannskaper fra Røde Kors var ved 5-tiden torsdag morgen ute i terrenget, og mannskaper fra Sivilforsvaret var underveis.

Et Sea King-helikopter var ventet å ankomme leteområdet før klokken 6 torsdag morgen for å bistå mannskapene, opplyser Agder politidistrikt.

De to kvinnene er fra Tyskland. De hadde verken kart eller kompass med seg fordi de skulle gå i merkede løyper.

Forberedelser til leteaksjon ble igangsatt da de ikke kom fram til et avtalt møtested med andre tyskere på Øyuvsbu på Brokke onsdag kveld. Mannskapene måtte vente til dagslys natt til torsdag før de kunne starte selve letingen, skriver Fædrelandsvennen.

Agder politidistrikt leder leteaksjonen.

Politiet opplyser at forholdene i fjellet er gode, med klart vær, lite vind og høy temperatur.

- De samme damene hadde problemer også tirsdag. Da geleidet vi dem via telefon til Svartnut. Men i dag har vi ikke fått kontakt med dem, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere