Kvinner kan velge mellom 27 typer menn

En britisk forsker nå publisert en håndbok som kan gjøre det lettere for kvinner å finne drømmemannen. Her beskriver han nemlig alle menn som finnes.

Mange kvinner ville nok synes at det var enklere å finne drømmemannen dersom de hadde en oversikt over samtlige alternativer. Nå får de hjelp fra en britisk forsker.

Menn kan forandres
Kjønnsforskeren Stephen Whitehead jobber ved Universitetet i Keeler og har forsket på menn i 15 år. Dette har nå resultert i boken «Mannens mange ansikter».

Ifølge Whitehead finnes det 27 ulike typer menn. Disse er beskrevet i alfabetisk rekkefølge i den nye boken hans. Boken gir en fascinerende innsikt i mannens verden, skriver avisen Evening Standard ifølge Aftonbladet.

Boken innholder også godt nytt for mange. Det er nemlig mulig for en kvinne å forandre en manns personlighet til en viss grad. Men dette tar tid, gjerne et helt liv, mener Whitehead. Så det er kanskje ikke den enkleste måten å finne drømmemannen på.

Hva kvinner ønsker
Whitehead mener også at kvinners krav til menn har endret seg.

- I dag behøver ikke alle kvinner en mann som kan gi dem økonomisk trygghet. De vil ha noe som er mye viktigere, nemlig kjærlighet og støtte, sier han.

Blant de mannstypene som er beskrevet i boken er:
Akilles:
Sofistikert og sjarmerende. Har likevel en del mangler og kan være krevende.
Mr. Sint: Store humørsvingninger, aggressiv.
Kamelonen: Tilpasningsdyktig, smidig, urban og attraktiv. Er aldri den du tror.
Romantikeren: Kalkulerende forfører, liker å oppvarte folk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag