RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinner og spebarn til sykehus

(JARLE PEDERSEN/TA)
Sist oppdatert:
Tre personer er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på Notodden.

Hendelsesforløpet er uklart, men den svenskregsitrerte personbilen skal ha kollidert med en lastebil før den skar av veien og traff en telefonstolpe som brakk i det kraftige sammenstøtet rett før klokken ni torsdag morgen. Det melder TA.no.

Ifølge politiet på stedet, skal det etter forholdene gått bra med de to kvinnene og barnet som satt i bilen som endte på taket etter møtet med telefonstolpen.

Strømstans

- En lyktestolpe er påkjørt og skadet, Notodden energi har fått melding om strømutfall i området, de er på veg til stedet for å utbedre skaden, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt til TA.

Ulykken skjedde omlag en kilometer utenfor Notodden sentrum på E134, mellom Høgåskrysset og Kongsbergveien.

Det var lange køer på stedet, men veien skal nå være åpen for trafikk igjen.

Sjekk på sykehus

Litt før klokken 10 opplyser politiet at alle tre fra ulykkesbilen er undersøkt på Notodden sykehus, ingen av dem er skadet og blir heller ikke innlagt på sykehuset.

Bilen kom kjørende fra Notodden sentrum, ved avkjøringa til Kåsavegen kjørte den forbi en lastebil som var i ferd med å svinge til venstre inn i Kåsavegen. Den svenske bilen traff da lastebilens fremre venstre hjul og havnet deretter på taket på et jorde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere