RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinner velger yngre menn

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Svært mange single kvinner følger nå i fotsporene til forbilder som Madonna, Demi Moore og Kim Cattrall og dater yngre menn.

En undersøkelse viser ifølge Ananova at en tredjedel av single kvinner i USA velger å date yngre menn. Stadig flere middelaldrende kvinner velger nå å overse gamle fordommer og er på utkikk etter yngre menn.

- Kvinnene bestemmer
En av de som har funnet en yngre partner er 40 år gamle Demi Moore som for tiden er sammen med 25 år gamle Ashton Kutcher. En annen populær kvinne som har valgt en yngre mann er 45 år gamle Madonna. Hun er gift med Guy Ritchie som er ti år yngre.

Undersøkelsen som nå presenteres i AARP Magazine er en del av en av de største studiene som er gjort på kjærlighetslivet til middelaldrende single kvinner i USA.

- Det ser ikke ut til å være noen fordommer mot å date menn som er noen år yngre. I dag har kvinnene jobbene, pengene og det er de som bestemmer, skriver redaktør Steve Slon i beste Pornopung-stil.

Ønsker mer sex
Ifølge undersøkelsen er seks av ti single mellom 40 og 69 kvinner, og de fleste av dem er skilt. Ifølge undersøkelsen hadde 42 prosent av mennene og 24 prosent av kvinnene aldri vært gift.

Hele 60 prosent av kvinnene i undersøkelsen opplyste at de ikke hadde hatt sex de siste seks månedene. Samtidig mente 35 prosent av kvinnene at de ikke hadde nok sex. En tredjedel av alle single opplyste at de hadde problemer med å finne en date.

Til tross for at de søker yngre menn oppgir flesteparten av kvinnene at de ønsket seg en date for å ha det gøy og utvikle et vennskap. Bare to prosent av kvinnene opplyste at sex var hovedmotivasjonen for å finne seg en partner.

Syv prosent av kvinnene opplyste at giftermål var hovedmotivasjonen for at de søkte en ny partner.

Les også:
Kvinner vil ha unge gutter
Best sex med yngre menn
Vil ha yngre menn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere