RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Kvinner vil ha sex uten forspill

Sist oppdatert:
En ny stor undersøkelse viser at det ikke bare er menn som foretrekker å droppe forspillet og gå rett på sexen.

I en undersøkelse som Aftonbladet har gjennomført blant sine lesere svarer ni av ti kvinner at de gjerne vil ha sex uten forspill.

- Det påstås ofte at kvinner har vanskeligere for å nyte sex uten forspill, men det er feil sier psykoterapeuten Gunnel Brander ved RFSU.

Undersøkelsen viste også at tre av fire kvinner vil ha sex oftere enn de har i dag. Like mange kvinner mener også at sex uten forspill er undervurdert, og fire av fem er overbevist om at dette er en bra måte å vedlikeholde sexlivet på.

- Seksuell nytelse, inkludert sex uten forspill er en del av vårt allmenne velbefinnende og er en bra måte å koble av på. Det gir oss en avspenning som vi sårt trenger i vår stressende tilværelse, sier Brander.

85 prosent av de spurte ville heller ha sex uten forspill enn ingen sex i det hele tatt.

Les også:

Lærer om sex av journalister
Lærere gir den dårligste sexundervisningen, mens de fleste lærer av journalister og venner. Her kan du se tallene som viser hvor unge lærer om sex.
[Les mer]

Nordmenn har stadig mindre sex
En ny global undersøkelse viser at nordmenn er mindre aktive i sengehalmen enn gjennomsnittet. Trøsten er at svenskene har enda mindre sex enn oss.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere