Kvinners favoritt-stillinger

Lurer du på hvordan du skal bli en supermann i senga? Her er tipsene du trenger, eller som du kan i all hemmelighet sende til partneren for å hinte bittelitt.

27.01.05 16:09

G-punkt-kontrollen
Veldig mange kvinner elsker å ha kontrollen under sex, og det har ikke noe særlig med det psykiske å gjøre. Hvis en kvinne sitter oppe på mannen har hun bedre kontroll på sine orgasmer og sin egen tilfredsstillelse. Den posisjonen som er vanligst er hvis kvinnen sitter oppe på mannen, lener seg litt framover, og mannen holder rundt kvinnens rygg hvor kvinnen styrer bevegelsene og mannen støter opp i kvinnen i takt med bevegelsene. Hvis kroppen hennes er helt rett og hun er lent framover så kan du som mann vente på hennes g-punkt-orgasme, og som med alle ting som tar sin tid er det vel verdt å vente på. Det er en viss sannsynlighet at belønningen står til innsatsen.

Den standhaftige tinnsoldat
Denne posisjonen er kun for menn med god nok utholdenhet og som virkelig er ute etter å vise sine ferdigheter. Hun sitter oppe på et høyt bord, kjøkken-kanten eller noe lignende. Mannen står foran, og hun legger sine ben rundt mannen med sine hender rundt hans rygg. Bevegelsene kan her styres av mannen, men vær varsom - det er en viss fare for at man kommer langt inn. Hold en jevn rytme en god stund så kan du i følge ekspertene ha en stor sjanse for å føre til kvinnelig ejakulasjon, og g-punktsorgasme.

Hunden i bånd
Å gjøre det «doggystyle» er faktisk mange kvinners favorittposisjon, men en variasjon er faktisk en av de mest virkningsfulle. Legg henne flatt ned på sengen, løft opp rumpa bittelitt og legg deg oppå. Hold deg selv litt oppe, og kyss henne i nakken mens du har en jevn rytme. Faren for å få beskjeden om å gjøre det som det heter i sangen «Harder, faster» er tilstede.

Klikk på bildet for å forstørre.

Baklengs frosk

Kontroll har vi vært innom som en viktig ting. En posisjon som også gir kvinnen kontroll, men som samtidig er en opplevelse for rumpefetisjister er denne. Kvinnen sitter oppå mannen, men med ryggen til. La henne lene seg litt framover, med knærne i sengen og la hun styre rytmen til du har muligheten til å kopiere den. Jackpot....

Magisk misjonær
Misjonærposisjonen i seg selv er omtrent som telefonkatalogen for mange, men denne lille variasjonen er en svært god ting. Kvinnen legger seg på ryggen med bena fra hverandre, mannen går så inn i henne. Når han er det så tar kvinnen beina sammen og mannen legger anklene rundt beina til kvinnen. Lag en liten bue i hans rygg. Han vil bli svært hard, klitoris vil bli stimulert og man opprettholder øyekontakt. Som et kinderegg, tre ting på en gang.

Hvilken posisjon er din favoritt? Si din mening her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.