Kvinners hemmeligheter

Foto: (Shutterstock)

Det dama ikke forteller kjæresten.

(SIDE2): Både menn og kvinner pynter på sannheten innimellom, for å fremstå bedre, snillere, tryggere - og for at forholdet skal unngå noen av nedturene

Magasinet Men's Health har spurt 700 kvinner hva deres hemmeligheter er - hvilke små ting vrir hun sannheten på - når det gjelder sex og samliv, og har kommet fram til sju små og store hemmeligheter damene holder fra sine menn.

Antallet
Kanskje ikke den største bomben - men der menn ofte overdriver, så underdriver damene når det gjelder antall sexpartnere.

En av tre vil si et lavere tall enn det som faktisk er tilfellet - og det gjør hun stort sett fordi hun ønsker å holde fortiden bak seg.

Utro
Kjipere er det at 32 prosent av de spurte har vært utro - det vil si nesten en av tre spurte.

Årsaken til hvorfor de søkte andre sengekamerater, oppgis å være at sexlivet med partneren ikke er tilfredsstillende, at hun ikke er forelsket lenger og at hun kjedet seg - men oftest (28 prosent av tilfellene) var fordi hun ønsket å føle seg deilig og ønsket.

Denne andre fyren hun har hatt seg med er stort sett en venn (hele en av fem vil være en også hennes kjæreste trolig har hørt om eller møtt!!), en kollega (10 %) en ekskjæreste (13 %) eller en tilfeldig fyr på byen (12 %).

Å fake eller ei
Alle damer faker i senga - ja vel? Ikke nødvendigvis. 48 prosent sier de har gjort det, mens litt over halvparten av damene forteller at de ikke faker - noen gang.

Viktigere er det kanskje at rett over en av tre faker en sjelden gang, mens 16 prosent sier de gjør det halvparten av gangene de har sex.

Fem prosent - det vil si en av 20 - faker hver gang.

Sukk.

Eksen
Han er ikke særlig godt likt stort sett, eksen hennes. Ikke dersom han fremdeles har kontakt med dama, i hvert fall. En undersøkelse fra 2009 fant at 75 prosent av oss har ekser og tidligere lekekamerater som venner på Facebook.

Et problem blir det først dersom man begynner å fortelle eksen ting man holder fra sin nåværende kjæreste - så trikset er å være åpen om egne samtaler med ekser.

Lysten på andre
Menn anklages for å kikke etter fine damer eller fantasere om andre de har sett - i virkeligheten eller på, tja, la oss si internett.

Tilfellet er at det gjør også damer.

32 prosent av Men's Healths damer sier de til tider fantaserer om andre menn når de har sex med partneren, mens tre prosent sier at de alltid fantaserer om andre menn. På den annen side - 65 prosent sier at de ikke tenker på andre enn kjæresten!

Men uansett - det å fantasere om andre er ikke noe problem - han trenger ikke å vite, og en fantasi betyr ikke at hun ønsker å gjøre det med andre i virkeligheten.

Gjør det sjøl!
Også kvinner tar sakene i egne hender - 25 prosent av damene gjør nettopp det et par ganger i uka, mens 23 prosent sier de gjør det noen ganger i måneden.

30 prosent ser porno, uten kjæresten til stede, minst en gang i måneden.

Det positive - jo mer sex, jo mer masturbering - så da er hun trolig fornøyd med sin partner, også dersom hun setter i gang på egen hånd.

Mistet lysten
Damer er vanskelige - 42 prosent sier at de til tider ikke synes typen er særlig attraktiv - tre prosent sier de aldri finner han attraktiv (hva!).

Årsakene varierer - noen sier han er dårlig i senga (18 prosent), andre at hun ikke tenner på utseendet hans (16), at han er ego i senga (13), han har dårlig hygiene (11), han klarer ikke å holde på ereksjonen (9), penis er liten (7 prosent).

Med andre ord - en del kan han endre på, noe er verre å fikse.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sex

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag