*Nettavisen* Nyheter.

Kvinners ti sexløgner

Foto: Crestock (Crestock)

Vi pynter alle litt på sannheten når det gjelder sex... Se hva kvinner lyver mest om.

(SIDE2): I forrige uke var det mennene som måtte til pers og deres ti sexløgner ble listet opp – men nå er det kvinnenes tur. Hva lyver vi mest om når det kommer til sex, forhold og partnere?

Les også:Menns ti sexløgner

Svenske Expressen har listet opp det kvinner lyver mest om – her gjengitt i tilfeldig rekkefølge:

1. At hun ikke sammenligner deg med sin forrige mann
Hun vil nødig såre deg ved å snakke om sin eks, at hun kanskje tenker på ham i ulike sammenhenger. Sånn er vi mennesker bare, og det gjelder både for menn og kvinner – det er lite man kan gjøre med det... Snakker hun og eksen sin på en måte du ikke synes er noe særlig, så be henne la være å snakke om ham til deg.

2. At hun ikke vil ligge med en kjendis
George Clooney, Mads Mikkelsen eller Brad Pitt, hun har nesten garantert drømt om en eller annen kjekkas i en eller annen film uten at du vet det. En slik fantasiverden er som regel helt ufarlig og betyr ingenting.

3. Hva hun ønsker seg i senga
Mange kvinner tror mannen vet akkurat hva hun ønsker seg, det gamle kjønnsrollemønsteret henger fortsatt i for mange. Men her er det åpenhet og trygghet som gjelder for at hun skal røpe sine innerste sexdrømmer med deg.

4. At hun ikke vil ha vibratorsex
Hun vil kanskje ikke innrømme det for deg, men fakta er at det kan være hun får heftigere orgasmer ved bruk av fancy vibratorer enn en kjappis i senga. Bruk av leketøy i senga er det ikke alle som er like glade i og noen tar det også kanskje ille opp hvis partneren trenger ekstra stimulans for å oppnå klimaks. Igjen – her er åpenhet og lekenhet stikkord.

5. At størrelsen ikke betyr noe
Du blir kanskje overrasket over å høre den gode, gamle «det er ikke størrelsen det kommer an på». Men det er faktisk det. Et stort kjønnsorgan kan kanskje fascinere og pirre, men de aller fleste kvinner fortrekker faktisk mindre størrelser enn de helt enorme.

6. Hun faker ikke orgasme
Vi har kommet til den vanligste av alle sexløgnene. Kanskje vil hun bare bli ferdig eller kanskje hun ikke klarer å få orgasme under samleie. Her er det enkleste å bare spørre rett ut!

7. At hun ikke diskuterer deg inngående med venninner
På fest eller over en god kaffe kommer historiene fra samlivet som perler på en snor for gode venninner. Noen vet alt om hverandres sexliv og de ulike mennenes anatomi. Overrasket? Kvinner snakker sammen, sånn er det bare.

8. Hvor ofte hun onanerer og hvordan
Kvinners onanering er fortsatt tabu, og kvinner onanerer selv om de er i et forhold. Men få snakker om det. Private kosestunder skal respekteres på begge hold.

9. At hun tenker på andre ting når hun har sex
Det som skjer på jobben i morgen, klesvasken, ungenes trening, middag... Jepp, i et forhold som har vart en stund løper gjerne tankene til helt andre hold enn akkurat sexakten, men det kommer hun ikke til å innrømme for deg...

10. Hvor mye hun flørter med andre menn
Selvsagt forteller hun ikke at hun har flørtet med kelneren eller ser på gutter på stranda. Dette går lett begge veier og litt uskyldig flørting gjør henne bare mer attraktiv – for deg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.