RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinners topp 6 sex-tabber

Uansett hvor mange artikler de leser om hvordan de skal tilfredsstille menn gjør mange kvinner fremdeles disse seks enkle tabbene.

Menns prestasjoner i sengen har blitt slaktet tidligere.Her kan du lese mer om det.

Nettsiden netscape.com har samlet inn opplysninger fra sine lesere, og kommet frem til at dette er de vanligste tabbene kvinner gjør på soverommet:

Jentetabbe 1: For mange regler
Du vil bare ha sex med lysene av – og da kun i tre fastsatte posisjoner. Du protesterer på nye forslag med en rekke unnskyldninger: «Det høres teit ut», «du er pervers» eller bare «æsj». Det er ikke særlig sexy å være prippen.

Jentetabbe 2: Du er bare en «snill jente»
Du innrømmer bare å ha hatt sex med halvparten av de du egentlig har vært borti, nekter å ha vært fristet til et sidesprang, og sier du kun har opplevd dype, meningsfulle forhold. Han vet at det er like troverdig som når Britney Spears sier det, og er lei av skuespillet.

Jentetabbe 3: Du er selvopptatt
Tror du at du trenger en perfekt kropp for å være et sexsymbol? Vær så snill! Det er mye mer sexy – og morsomt – å være sammen med en som ikke bryr seg om at hun ikke er filmstjerneperfekt enn en som er flau for hvordan hun ser ut.

Jentetabbe 4: Du er aldri i «stemning»
Å være sexy er ikke noe du gjør to ganger i uken i 20 minutter – det er en døgnkontinuerlig holdning. Det betyr at du må kutte ut de gamle unnskyldningene. Så snart du begynner å vise litt ”hete” blir det en vane, så sørg for å innføre en rekke sexy tanker i ditt daglige virke.

Jentetabbe 5: Du er for passiv
Ikke bare ligg der! Forsiktige kyss og en klem er kanskje det som får deg i gang, men det holder ikke for mannen din. Han vil se din dyriske side – og er sterk nok til å tåle et par merker etter neglene dine på ryggen.

Jentetabbe 6: Du har gitt opp din rett til orgasme
Ikke se på det som en ekstra bonus – regn med at det kommer til å skje. Det er bare et spørsmål om når og hvordan. Det er ingenting i veien for at du skal ha det så godt som mulig.

Her kan du diskutere sex og samliv med andre

Flere saker på Mozon.no
Fulle bier gir alko-svar
Langrennsløpere fikk astma av kulde
Te hjelper hjernen
Slanking for slubberter
P-piller godt for hjertet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere