RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvittet seg med et helt lag

Lag Nord greide ikke brasene i kokoskonkurransen.
Lag Nord greide ikke brasene i kokoskonkurransen. (TV3)
Hele fem deltakere måtte forlate «Robinson» søndag.

(SIDE2:) Det ble dramatisk i denne ukas «Robinson».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Christer Falck annonserte en kamp til døden mellom lagene, og endelig fikk også Lag X vist seg fram. De spaserte friskt og freidig inn på kampplassen etter at Lag Nord og Lag Sør allerede hadde stilt seg klare til dyst i det Christer kaller den største og mest spektakulære «Robinson»-kampen noensinne.

Nye utfordrere
- Å se Lag Sør igjen var bare dritkult. Det var ikke så mange som trakk på smilebåndet, ler Tommy i episoden, og sikter nok mest til François som trodde han var blitt kvitt rivalen da han stemte Tommy ut helt i begynnelsen av ekspedisjonen.

- Dritirriterende å se lag X komme travende inn her, men nå er de her. Nye utfordrere, så vi må bare knuse de, ler Kristoffer fra Lag Sør.

Og knuse dem gjorde de til gagns. Lag Sør vant en overlegen seier i hinderløypa over de andre to lagene, og kunne glade og fordøyde rusle hjem til stranda si.

Lag X i øyråd
Kampen om overlevelse sto dermed mellom Lag Nord og Lag X, og etter et durabelig lagsamarbeid klarte Lag X og stikke av med seieren, noe som sendte hele lag Nord ut av konkurransen.

Unntaket var Severin som hadde immunitet og ble nytt medlem i Lag X. Det nye laget hans måtte allikevel i Øyråd, der en skulle stemmes ut.

Man kunne tenke seg at Severin som den nyeste medlemmet i en ellers sammensveiset gjeng, var den som lå farligst an i et øyråd, men det viste seg at også Lag X har hatt sine samarbeidsproblemer.

- Ikke falsk nok
Marita Edquist fikk fire av seks stemmer og ble kastet på hodet ut av ekspedisjonen. Selv hadde hun en klar oppfatning om hvorfor.

- Det jeg har gjort feil er at i motsetning til mange andre, er jeg en dårlig person til å spille falsk. Jeg klarer ikke å late som jeg er glad, hvis jeg ikke er dritglad. Jeg er morragretten, jeg er enebarn og jeg får det som regel sånn som jeg vil ha det, forklarer hun i programmet.

- Hvis det er en gjeng med mennesker der alle bare skal være venner hele tiden, selv om de har en dårlig dag, da har de en fordel om jeg ikke har. Jeg uttrykker meg, det er bare slik jeg er født, sier hun.

Før hun pakket sakene sine fikk hun et siste oppdrag, nemlig å redde en av deltakerne på Lag Nord, som skal få lov å ta Maritas plass på Lag X. Hvem hun valgte får vi derimot ikke vite før til neste uke.

Se «Robinsonekspedisjonen» på TV3, Søndager klokken 20.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere