RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kylie utsetter graviditeten

Sist oppdatert:
Kylie Minogue får behandlig for brystkreft og det har gjort at hun og kjæresten Olivier Martinez må snu litt rundt på framtidsplanene.

(SIDE2): Kylie Minogues helsetilstand tvinger henne og kjæresten Olivier Martinez til å utsette planene om bryllup og baby.

Det gikk rykter om at Olivier Martinez (39) hadde fridd til Kylie, mens hun var på rehabilitering etter operasjonen der hun fikk fjernet en svulst i et av brystene.

Kylie Minogue's management, benektet ryktene om at superstjernen hadde forlovet seg med sin franske skuespillerkjæreste.

Olivier's kusine, Stephane Martinez, avslørte at Kylie’s uventede sykdom hadde ført paret nærmere sammen, skriver Fashion Monitor Toronto.

Martinez satt konstant ved sin kjæres sykeseng både før og etter operasjonen. Han avlyste alle oppdrag og all filmjobbing.

Skuespilleren skal ha sagt at de allerede hadde planlagt å få et barn sammen.

- Vi hadde planlagt å begynne etter at hennes turne var over. Men nå må vi vente og se, ikke for bestandig, men vi vil fortsette å håpe og be, sier Martinez.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere