RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kylies operasjon er vellykket

Sist oppdatert:
Legene ved St. Frances Xavier Cabrini Hospital fjernet fredag ettermiddag kreftsvulsten fra Kylie Minogues bryst.

(SIDE2) : Operasjonen skjedde i Kylies hjemby Melbourne i Australia. Der blir 36 åringen tatt hånd om av dyktige leger. Hun har også sin nærmeste familie og kjæresten, den franske skuespilleren Olivier Martinez, ved sin side.

- Legene har gjennomført en vellykket operasjon og fjernet kreftsvulsten fra den australske popstjernen Kylie Minouge sitt bryst, og legene er trygge på at de oppdaget sykdommen tidlig nok til å forhindre spredning, sier en kirurg ved sykehuset lørdag, ifølge AP.

Det var tidligere denne uken at det ble kjent at den australske superstjernen hadde fått brystkreft. Siden har det strømmet inn god bedring-hilsener fra hele verden.

Popstjernen har selv tatt beskjeden med fatning. Og hun takker fansen for all støtte i denne vanskelige tiden.

- Kylie har vært en perfekt pasient og har sjarmert hele mitt personale. Jeg kunne bare ønske at jeg hadde møtt henne under lykkeligere omstendigheter, sa Kylies lege, Jenny Senior lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere