RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kyrre erstatter Kristopher

Sist oppdatert:
Kyrre Holm Johannessen erstatter Kristopher Schau (bildet) som programleder i P3. Det betyr at planene om Schaus program "Norge i Krig" utgår og blir erstattet med "Kyrre".

- NRK Petre har kjempetro på "Kyrre", og ser på det som fullgod erstatning for "Et Norge i krig". "Kyrre" blir et tydelig konsept med stor grad av lytterkontakt. Det kan til og med komme til å bli morsomt, sier Petre-sjef Håkon Moslet til NRK.

Kyrre Holm Johansen er kjent for P3s lyttere som den utegående reporter i Majorstu-krysset, der han har spurt forbipasserende om de merkeligste ting. Han erstatter nå Kristopher Schau etter at Schau og NRK røyk uklar om lønnsbetingelsene, skriver Aftenposten.

- Kyrre begynner på et kunnskapsmessig scratch, og jobber seg sakte framover. Hva er vel da et bedre våpen enn en telefon med ubegrenset ringetid? Telefonen blir den sentrale innretningen i programmet, både som et apparat lytterne kan nå Kyrre på og som Kyrre kan bruke for å få tak i folk, sier Moslet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere