RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La bilen stå

Sist oppdatert:
Flere av hovedveiene inn til sentrum er stengt eller har innskrenket ferdsel. Politiet oppfordrer alle til å la bilen stå.

På Fjøsanger er veien stengt ved Kristianborg. Omkjøring over gamle veien på Paradis. Damsgårdstunnelen er stengt, det samme er Natlandsveien på to steder. Eidsvågstunnellen har bare en kjørebane åpen. Det kommer til å bli et kaos på veiene inn til Bergen sentrum i morgensrushet i dag.

Busselskapene ruller ut alt tilgjengelig materiell, for å avhjelpe situasjonen. Politiet oppfordrer alle som kan la bilen stå om å gjøre det.

Alle som kan holde seg hjemme bør gjøre det.

Meteorologisk Institutt melder at regnet vil avta i morgentimene i dag og at det verste er over med tanke på nedbør. Men fra omegnen til Bergen strømmer det på med meldinger om veier som er oversvømmet.

E16 mellom Arna og Trengereid er stengt på grunn av ras. Det har også vært et ras i Hegglandsveien ved Ungdomshuset i Os. Politiet vet ennå ikke hvor omfattende dette raset er. Et entreprenørselskap er på stedet for å rydde bort rasmassene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere