RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La hunden få deg i form

Mangler du motivasjon og treningshjelp? Skaff deg en hund!

(SIDE2): Mange av oss mangler motivasjon, eller får ikke til å trene alene. Da kan menneskets beste venn komme til unnsetning.

Må ut med hunden
Hunder går for å være menneskets beste venn, og etter at jeg ble nærmere kjent med én av dem begynner jeg nå å skjønne hva som ligger i dette. Ikke at det eksemplaret jeg har blitt kjent med er det som får deg til å løpe noen kilometer mer, eller tøye dine personlig grenser litt lenger, til det er den hunden jeg kjenner både for liten og for lat.

Det som derimot har fått opp øynene mine for hvilken gudegave en hund er til mennesker, er hvordan disse skapningene får deg opp om morgenen eller ut om kvelden - og på denne måten får deg i bedre form.

LES MIN TRENINGSBLOGG HER

Best trening om morgenen
Den beste kardiovaskulære treningen gjør du som kjent om morgenen, før frokost. Det samme er det med en hunds ønske om å gå tur. I det du åpner øynene vil den ut, og den bryr seg lite om, i hvert fall den jeg kjenner, du har fått i deg noe mat eller ei..

Er i tillegg din hund av det slaget som klarer å løpe eller gå over en lengre periode er du enda heldigere. Da kan du lett avslutte medlemsabonnementet på det lokale helsestudioet.

Lettere bikiniform
Alt i alt kan du si at det blir mer jobb med en ekstra firbeint venn i huset. Gjør du derimot denne jobben om til en nyttig og effektiv del av din vei mot bedre form, kan dette fort bli løsningen på bade- eller bikiniformen i år. I alle fall er det en hyggelig vei inn i sommerformen.

LES MER HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere