RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: 1881 (1881)

Lå og sov – ble overfalt

En mann i 40-årene kan i verste fall miste synet etter overfall i en campingvogn på Nordkjosmessa i helgen.

Det dramatiske overfallet skal ha funnet sted på Nordkjosmessa nå på lørdag ettermiddag mens manne lå og sov i sin egen campingvogn, skriver Nordlys.

To gjerningspersoner, en mann og en kvinne, skal etter sigende ha brutt seg inn i mannens campingvogn og mishandlet laksvatnmannen så kraftig at det endte med innleggelse på UNN. Førtiåringen skal etter planen opereres i løpet av dagen i dag mandag

Hard medfart
- Han har fått et åpent brudd på et bein bak øyehulen. Det er uklart om legene vil være stand til å redde synet hans, forteller mannens søster til iTromsø.

I tillegg til skader på øyet skal mannen også ha pådratt seg hjernerystelse, samt hevelser og blåmerker, ifølge søsteren. Årsaken til overfallet er foreløpig ukjent, men fornærmede skal ha kjent den ene av de to overfallsmennene.

Kontaktet politiet selv
Førtiåringen kontaktet selv politiet etter overfallet, men heller ikke politiet vet foreløpig noe mer om hvorfor mannen skal ha blitt overfalt.

- Vi har gjennomført avhør, og vi har sikret oss mannens campingvogn for å kunne sikre bevis, sier operasjonsleder Trond Amundsen til iTromsø.

Les flere nyheter hos Nordlys her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere