*Nettavisen* Nyheter.

La på seg, ble toppmodell

Foto: TV3/CBS International Television

Whitney ble USAs første frodige Top Model-vinner.

02.03.09 12:02

(SIDE2): Hver sesong har såkalte «full figured» eller formfulle modeller vært å finne blant de øvrige sylfidene i TV-programmet Top Model. Men aldri før har en av de frodige deltakerne vunnet.

SE FLERE BILDER AV WHITNEY NEDERST I ARTIKKELEN

USAs førsteformfulle
Det måtte ti sesonger til av det populære programmet før en frodig modell snappet førsteplassen – og modellkontrakten foran øynene på sine konkurrenter. USA har fått sin første fargede president, når har de også fått sin første formfulle Top Model-vinner, Whitney Thompson.

LES MER OM SKJØNNHET HER

I tillegg til heder og ære, er premien å få være med i stallen til Elite Model Management, en kontrakt med kosmetikkgiganten CoverGirl samt en sekssiders motespesial i tenåringsbladet Seventeen Magazine.

Var hun best?
Vakre Whitney slår et slag for den menige kvinne med hofter, pupper og lår. Ironisk nok har ikke vinneren vært like yppig alltid. Bilder fra før hun entret konkurransen viser en betraktelig slankere Whitney. Dommerpanelet, ledet av Tyra Banks, forklarer aldri i serien hvorfor de valgte Whitney over Anya i finalen.

Dette kan få kynikere til å spekulere om de valgte førstnevnte for å få en formfull vinner for en gangs skyld, og ikke fordi hun var den beste. For seerne kunne det virke som om dommerne hadde stemplet Anya som favoritt av de to, og den gjengse oppfatning blant jurymedlemmene så ut til å være at hun også tok de beste bildene.

Tyras egen vekt har også vært gjenganger i tabloidene, og vi kan tydelig se at hun er en større utgave av seg selv i denne utgaven av programmet enn for noen sesonger siden.

Bilder av en slankere Whitney før programmet kan du se her
(Scroll til ca. midt på siden. Side2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider)

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1646

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.