RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La vampyrene dø!

Sist oppdatert:
Problemet med gode ideer er at de kjapt denegerer til hardt arbeid. Som noen blåser i. For eksempel utviklerne av «Halloween – Vampire Slaying Cat».

Maken til dårlig gjennomføring av en god idé skal du lete lenge etter. I «Halloween – Vampire Slaying Cat» skal du løpe rundt på et bredt og slakte vampyrer. Problemet er at det knapt lar seg gjøre.

For det første virker ikke kommunikasjonen mellom dine tastetrykk og figurens bevegelser spesielt godt, og animeringen av vampyrslakteren er såpass dårlig at det ikke er lett å se hvilken retning han står.

Når du og fiendene dine i tillegg kan beveges i nesten alle mulige retninger på brettet, blir slaktingen en selsom opplevelse.

Til å begynne med går det relativt greit å eksportere noen flyvende flaggermus til dødens rike, men plutselig begynner tiden din å gå ut (uten at du egentlig forstår hvorfor tid er et element i spillet), og vips så befinner du deg på et nytt brett med en uovervinnelig motstander.

Etter kanskje fem minutter med repeterende salver fra mitt ellers effektive vampyrvåpen, er den innpåslitne bloddrikkeren fremdeles i live!

En annen feil med spillet er at når en vampyr kommer borti deg, hender det at du mister to liv. Merkelig.

Navigeringen i menyene er også et sorgens kapittel. Ofte lurte jeg på om spillet hadde krasjet fordi det tok uendelig lang tid å bevege seg fra et menypunkt til et annet.

Alt i alt er «Halloween – Vampire Slaying Cat» et spill du bør holde deg langt, langt unna.

Spillet er lastet ned med mobil fra wap.tv2.no, og testet på en Nokia 6600.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere