RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La vinnerkupongen under puta

Sist oppdatert:
Den ukjente lottovinneren fra påskehelga har meldt seg. Vinnerkupongen som er verdt nær 5 millioner kroner lå trygt forvart under puta.

Norsk Tipping etterlyste tirsdag en uregistrert spiller som hadde levert kupongen på Mathuset Den Glade Gris i Tvedestrand lørdag morgen. I går kveld kunne rett vedkommende vise fram kvitteringen for Hamar-folket.

Kupongen gikk inn med sju rette lørdag, og den lille lappen er dermed verdt 4.874.760 kroner.

- Hei. Jeg tror det er meg som er vinneren av 4,8 millioner etter lørdagens Lotto-trekning. Eller det vil si jeg vet det. Jeg har nemlig kupongen her, fortalte Oslo-mannen i 50 åra på telefon.

Han var forståelig nok svært skjelven da han ringte rett etter TV2-nyhetene tirsdag kveld.

- Jeg er ikke vant til å oppleve akkurat dette. Så jeg er en smule stresset. Jeg kommer til å sove med kupongen under hodeputen i natt, ettersom jeg ikke får registrert den før i morgen.

Han må nemlig innom en kommisjonær, eller ta turen til Hamar for å få registrert vinnerkupongen. Etter å ha opplevd dette vurderer kanskje mannen å spille registrert fra nå av. Femtiåringen og hans kone var innom og kjøpte lottokuponger hos Den Glade Gris i Tvedestrand under årets påskeferie.

- Ikke skriv så mye om meg, for jeg ønsker ikke å flagge dette. Men du bør forresten skrive et ektepar i femtiårene fra Oslo, og ikke en mann. For min kone brummer litt i bakgrunnen her.

Norsk Tipping har flere uavhentede milliongevinster. Så sent som nyttårsaften ble det vunnet 2,1 millioner kroner i Viking Lotto på en uregistrert kupong. Her er fristen for premieavhenting i ferd med å gå ut.

I september 2001 vant en uregistrert spiller 3,3 millioner etter å ha levert inn kupongen i Våler, Østfold. April året etter ble det levert inn en uregistrert kupong på en Rimi-butikk i Oppdal. Premien på 4,9 millioner kroner har heller aldri blitt avhentet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere