RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Labour og De konservative likt på to nye målinger

LABOUR: Ed Miliband og Labour ligger likt med De konservative, kvelden før valgdagen.
LABOUR: Ed Miliband og Labour ligger likt med De konservative, kvelden før valgdagen. Foto: Stefan Wermuth (Reuters / NTB Scanpix)
Sist oppdatert:

Det var dødt løp mellom Labour og De konservative på YouGovs og Survations målinger gjort kvelden før valget i Storbritannia.

YouGov gjør daglige målinger for The Sun, og målingen som publiseres i torsdagens avis viser det samme som dagen før: De to største partiene er helt likt med 34 prosents oppslutning hver.

Uavgjort er det også på Survations måling. Labour og De konservative får begge 33 prosent. På forrige Survation-måling var statsminister David Camerons konservative parti tre prosentpoeng foran.

LES mer: Torsdag kan Ed Miliband bli Storbritannias statsminister. Britene vet ikke helt hva de skal mene

En rekke målinger som ble publisert i løpet av onsdagen viste samme trend. Valget blir beskrevet som det jevneste i Storbritannia på flere tiår.

Meningsmålingene har konsekvent vist at verken De konservative eller Labour ligger an til å skaffe seg rent flertall i Parlamentet. Ingen av dem har klart å etablere en ledelse som overstiger feilmarginen på 3 prosentpoeng.

Valglokalene i Storbritannia åpner klokken 7 torsdag morgen.

LES også: - Hun er den farligste kvinnen i britisk politikk

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere