*Nettavisen* Nyheter.

Labour og De konservative likt på to nye målinger

LABOUR: Ed Miliband og Labour ligger likt med De konservative, kvelden før valgdagen. Foto: Stefan Wermuth (Reuters / NTB Scanpix)

06.05.15 23:53

Det var dødt løp mellom Labour og De konservative på YouGovs og Survations målinger gjort kvelden før valget i Storbritannia.

YouGov gjør daglige målinger for The Sun, og målingen som publiseres i torsdagens avis viser det samme som dagen før: De to største partiene er helt likt med 34 prosents oppslutning hver.

Uavgjort er det også på Survations måling. Labour og De konservative får begge 33 prosent. På forrige Survation-måling var statsminister David Camerons konservative parti tre prosentpoeng foran.

LES mer: Torsdag kan Ed Miliband bli Storbritannias statsminister. Britene vet ikke helt hva de skal mene

En rekke målinger som ble publisert i løpet av onsdagen viste samme trend. Valget blir beskrevet som det jevneste i Storbritannia på flere tiår.

Meningsmålingene har konsekvent vist at verken De konservative eller Labour ligger an til å skaffe seg rent flertall i Parlamentet. Ingen av dem har klart å etablere en ledelse som overstiger feilmarginen på 3 prosentpoeng.

Valglokalene i Storbritannia åpner klokken 7 torsdag morgen.

LES også: - Hun er den farligste kvinnen i britisk politikk

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag