Lady Gaga inspireres av norsk natur

SUPERSAMARBEID: Lady GaGa er vanligvis kjent for antrekk som dette. Nå samarbeider hun med (og etterligner) Beyoncé.

SUPERSAMARBEID: Lady GaGa er vanligvis kjent for antrekk som dette. Nå samarbeider hun med (og etterligner) Beyoncé. Foto: (Getty Images)

Følte seg ensom og skrev ny låt.

(SIDE2): Lady Gagas nye singel «Bad Romance» handler om å elske alle sidene ved et menneske, selv de dypeste, mørkeste sidene, sier superstjernen til svenske Aftonbladet. Hun forteller at låten er inspirert av den norske naturen.

- Jeg var på reise gjennom Norge, kjørte rundt i den vakre naturen og følte meg veldig ensom. Jeg kom til å tenke på en russisk klubb jeg var på som var full av sex, mafia og en følelse av fare og redsel, sier hun.

Et monster
I tillegg til å være kjent for sangene som «Poker face» og «Paparazzi», har popstjernen sjokkert og forført moteverdenen med sine ville antrekk. Lady Gaga sier stilen hennes er veldig inspirert av monstre om dagen.

- Ikke den typen monstre som man vanligvis tenker seg, men det monsteret som finnes inni meg, og det monsteret som jeg føler jeg har blitt, sier hun.

Men Lady-monsteret Gaga viste en litt annen side av seg selv da hun nylig brukte pengene hun tjente på sin første plate til å kjøpe et nytt hjerte til sin syke far.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

For lave krav
Lady Gaga mener kravene til kvinnelige artister er latterlig lave for tiden.

- Folk blir overrasket når jeg sier at jeg skriver mine egne låter og ikke synger playback. Er det ikke det en artist skal gjøre? spør hun.

Hun forteller også at hun for tiden er singel, men at hun er i et forhold med musikken sin.

LES OGSÅ:- Klirr med juvelene, folkens

Haus of Gaga
De fleste av Lady Gagas klær har hun laget sammen med sin kolleksjon «Haus of Gaga». Men hun liker også å prøve nye, unge designere.

- I videoen til «Bad romance» er det Alexander McQueen som har lagd klærne, forteller hun.

Hun sier også at ofte har på seg like ekstreme klær på privaten, og har en veldig sterk personlig stil.

- Det eneste unntaket var da jeg ventet på pappas operasjon. Da hadde jeg på meg hans genser, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag