RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lady Gaga-konkurranse

LADY GAGA med et av sine minimale kostymer.
LADY GAGA med et av sine minimale kostymer. Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Vinn Lady Gaga T-skjorter.

(SIDE2): Lørdag kveld entrer Lady Gaga scenen i Oslo Spektrum, klar for å underholde en fullsatt sal med sitt show - «The Monster Ball».

Mange gleder seg nok til å se den amerikanske artisten live på scenen, og det er liten tvil om at 24-åringens musikk er av høy kvalitet. Den populære artisten har blitt hedret med en rekke musikkpriser. Under MTVs Video Music Awards tok hun med seg hele åtte priser hjem, men hun har det siste året også mottatt flere Grammy Awards, samt Brit Awards priser.

Rått kjøtt
Foruten musikken, får Lady Gaga også stor oppmerksomhet for sine antrekk - både på og utenfor scenen. Blant annet dukket hun opp på MTVs Video Music Awards i en kreasjon laget av rått kjøtt, men dette er langt fra den eneste gangen Gaga har fått oppmerksomhet for klesvalget sitt.

Les hele saken:Gagas groteske kjole

Men selv om de færreste av oss ønsker å kle oss like ekstremt som Gaga, er det mange som lar seg inspirer av hennes spesielle stil. Og er du en av de, har du nå mulighetene til å kle deg som henne. Bik Bok lanserer nemlig en kolleksjon inspirert av Lady Gaga, og plaggene vil blir tilgjengelig i Bik Bok-butikker landet rundt, i forbindelse med konserten i Oslo Spektrum.

- Lady Gaga er et stort stilikon og inspirasjonskilde. Hun kjennes helt rett for Bik Boks målgruppe. Å gjøre en kolleksjon inspirert av henne føles helt naturlig, sier Martin Lien, markedsdirektør på Bik Bok.

Men som om ikke dette var nok, har Universal Music og Lady Gaga, i samarbeid med Bik Bok også utviklet en egen t-skjortekolleksjon. Totalt kommer det fire forskjellige T-skjorter i et begrenset antall, som kun er tilgjengelig i utvalgte butikker.

Konkurranse
Nå kan du være én av de heldige som får en Lady Gaga t-skjorte i posten. Side2 gir nemlig bort fire T-skjorter, og alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

1. Hva er det egentlige navnet til Lady Gaga?
2. Hvor mange tatoveringer har Lady Gaga?
3. Hvor spiller Lady Gaga konsert før hun kommer til Norge?

Svaret sender du til
konkurranse@side2.no

For å være med i trekningen må du være medlem av Side2s Facebook-gruppe . Vinneren vil bli annonsert på Facebookgruppens vegg.

VINNERNE ER TRUKKER!

Riktige svar
1. Stefani Joanne Angelina Germanotta.
2. Uvisst hvor mange tatoveringer, da hun aldir har avslørt det og sier hun ikke engang selv vet hvor mange.
3. Helsinki, Finland.

SE HELE T-SKJORTEKOLLEKSJONEN HER:

3798

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere