*Nettavisen* Nyheter.

Lær av motedronningen

Dronning Sonja er hele Norges motedronning. Se bildene fra Finland her.

BILDESPESIAL LENGER NED

Klikk på bildet for å forstørre.

(SIDE2):

Dronning Sonja har en trendy bagasje med lekre antrekk og hot tilbehør med seg til Finland denne uken.

Side2 gir henne terningkast seks for alle de lekre antrekkene.

Lær av motedronningen, og se hva hun ikke klarer seg uten her.

Solbriller
Dronningen har dilla på solbriller, og har vist seg i to forskjellige par under kongebesøket i Finland. Chanel er hennes favoritt, men Dior-brillene har også fått sin plass blant Sonjas favoritter. Sonja er ekspert på å finne solbriller som passer hennes ansikt og stil.

Matcher fra topp til tå
Sonjas hvite- og korallfarget antrekk i Finland er et godt eksempel på at motedronningen er flink til å matche. De korallfarget skoene passer perfekt til hennes smykker og veske i samme farge. For å sette prikken over i-en, har Sonja valgt en korallfarget leppestift. Korall er lekkert til en solbrun hud, og gir et varmt og vennlig uttrykk.

Sterke farger
Moteeksperten elsker å kle seg i sterke farger. Hun stråler i turkis, korall, gult, rødt og hvitt under kongebesøket. Sonja kunne definitivt aldri blitt en grå mus.

Strømper med skimmer
Solbrune strømper er helt ute av motebildet. Nå skal strømpene skinne og gjerne i spreke farger. Sonja holder seg til hvite eller naturlige strømper, men med skimmer.

Smykker
Som en ekte dronning kler Sonja seg i mange vakre smykker. Hun matcher sjelden gull og sølv, men går enten for det ene eller det andre. Til det hvite- og korallfargede antrekket bruker Sonja gull, men til festkjolen i gult går hun for sølv med diadem, øredobber og halskjede.

Dronningen elsker store hvite perleøredobber til mer hverdagslige antrekk.

Se bildene av Sonja lenger ned.
Kanskje kan du stjele noen tips fra motedronningen?

Les mer om mote og skjønnhet her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.