*Nettavisen* Nyheter.

Lag din egen nettdagbok gratis

Nå kan du lage din egen dagbok og hjemmesider hos oss når vi nå lanserer SprayBlogg. Her kan du publisere dine sterke meninger, bilder og annet som opptar deg. I tillegg kan du vinne fete premier.

03.12.03 07:54

Vi lanserer nå en ny tjeneste som heter SprayBlogg. Her kan du lage dine egne hjemmesider som handler om akkurat det du vil. Det kan for eksempel være en fanside for Nemi, et musikkforum eller en dagbok der du forteller om din hverdag. Det eneste som stopper deg er fantasien.

Oppdater hjemmesiden din via mobil
SprayBlogg kan også fungere som et arbeidsverktøy der du videreforedler kunnskap sammen med dine kollegaer eller medstudenter.

Klikk på bildet for å forstørre.

Når du har registrert din egen profil på SprayBlogg kan du oppdatere den via nettet eller via SMS fra mobiltelefonen. SprayBlogg har støtte for MMS slik at du også kan oppdatere profilen din med de ferskeste bildene dersom du for eksempel skriver en reisedagbok.

Når du registrerer en profil på SprayBlogg opprettes det en egen hjemmeside med adressen: xyz.SprayBlogg.no der xyz er et navn du velger. Eksempler på blogger:

http://gaute.sprayblogg.no

http://nisja.sprayblogg.no

Først til mølla
Disse profilene er foreløpig ganske ferske, men etter hvert vil det nok komme en god del sterke meninger på disse sidene.

Etter hvert vil det komme Spray-design på bloggen, men allerede nå kan du registrere deg. Fordelen med å være tidlig ute er at du da får den adressen du ønsker. All erfaring tilsier at de mest populære navnene forsvinner i løpet av svært kort tid.

Her finner du SprayBlogg

Konkurranse
I ukene fremover skal vi dele ut en Sony Ericsson T610 kameramobil i uka til den mest populære/beste webbloggen. I tillegg har vi mengder med stasj fra Sony Ericsson, blant annet laserpekere, diodelys og halsbånd + Netcom startpakker og kontaktkortpakker.

Vi trekker vinnere av disse premiene ukentlig og i tillegg vanker det selvsagt heder og ære i tillegg til enda høyere trafikk til de bloggene som vinner.

Her finner du SprayBlogg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.