Lag egne brett i «Halo: Reach»

Se verktøyet «Forge World» i aksjon.

10.09.10 10:10

Med «Halo 3» fikk spillere tilgang til å bygge sine egne brett i spillet gjennom redigeringsverktøyet i «Forge». I «Halo: Reach» blir dette verktøyet vesentlig forbedret og utvidet, sier Bungie i en ny videodagbok fra utviklerne.

- Det var så langt forbi vår produksjonskapasitet. Jeg sa det var galskap, vi klarer det ikke, men jeg klarte ikke å stoppe utviklerne som hadde begynt å jobbe på det, sier Bungies creative director Marchus Lehto om «Forge World».

Brettredigereren består av fem brett som er slått sammen til ett, og på dette gigantiske området kan spillere leke seg med en rekke formasjoner og gjenstander. Bungie innrømmer i videoen at verktøyene som fulgte med «Halo 3» var ganske klossete, men lover vesentlig forbedringer i «Halo: Reach». Ikke bare er brettene større, men spillere kan også manipulere elementer på brettene mer presist.

Ifølge Bungie er enkelte av flerspillerbrettene som følger med «Halo: Reach»-disken faktisk laget kun ved hjelp av «Forge World».

- Vi kan nesten ikke vente på å se hva communityet rundt «Halo» får til med «Forge World». Har du tid og talent, kan du lage hva du vil, sier seniordesigner Derke Caroll.

Se utviklervideoen om «Forge World»:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.