RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lag gratis nettdagbok her og nå

Sist oppdatert:
Nå åpner vi tjenesten for deg som ønsker en kjapp og enkel hjemmeside, eller blogg, hvor du kan publisere både bilder og tekst. Få din "blogg" gratis her og nå.

SprayBlogg er en tjeneste der du lage dine egne "hjemmesider" som handler om akkurat det du vil. Det kan for eksempel være en fanside for Idol-Kurt eller Nemi, et forum der du inviterer andre inn for å diskutere sport eller andre ting som opptar deg.

Kanskje du vil dele dine dikt med andre eller rett og slett skrive en dagbok der du forteller om din hverdag. Det eneste som stopper deg er fantasien.

Oppdater hjemmesiden din via mobil
SprayBlogg kan også fungere som et arbeidsverktøy der du videreforedler kunnskap sammen med dine kollegaer eller medstudenter.

Når du har registrert din egen profil på SprayBlogg kan du oppdatere den via nettet eller via SMS fra mobiltelefonen. SprayBlogg har støtte for MMS slik at du også kan oppdatere profilen din med de ferskeste bildene dersom du for eksempel skriver en reisedagbok.

Når du registrerer en profil på SprayBlogg opprettes det en egen hjemmeside med adressen: xyz.SprayBlogg.no der xyz er et navn du velger.

Mange muligheter
Som vi har sagt før så vil de mest populære navnene bli registrert først, så det er om å gjøre å registrere det domenet som er mest passende for deg før noen andre gjør det. Dersom du for eksempel ønsker å skrive om snowboard kan du registrere http://snowboard.sprayblogg.no. En slik side kan du da videre oppdatere med både snowboardvideoer, tekst, MMS-bilder via mobiltelefonen og vanlige digitale bilder.

De beste bloggene vil bli premiert og få massiv oppmerksomhet på Spray, noe som selvsagt resulterer i at mange vil ta turen innom disse bloggene.

Besøk SprayBlogg her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere