Lag musikkvideo og vinn el-gitar

Vi inviterer nå hele landet til å delta i vår musikkvideo-konkurranse. Premien er en el-gitar signert av Jack Black.

09.03.04 14:11

I forbindelse med filmen «School of Rock» i Norge gir vi bort i samarbeid med United International Pictures en gitar av samme type som Jack Black bruker i filmen.

Vinnerbidragets deltagere vil motta en slik gitar, en Epiphone Vintage G.400, samt 10 trommestikker som gis til vinnerne og en del andre overraskelser. Gitaren er signert av filmens hovedrolleinnehaver Jack Black.

For å vinne må du sende inn et videoklipp som viser deg og eventuelt andre i aksjon. Om dette er en gruppe, en artist eller en hel skolen er opp til skolen selv. Hva slags musikkfremtreden man ønsker å vise frem er også helt opp til de som sender inn.

Helst vil vi ha filmen i DV-format (dvs. digitalt videokamera), men kan også få video i andre foramter. Taper du sender inn vil returneres.

Fristen for å delta i konkurransen er 15. mars. Vinnerklippet blir etter all sannsynlighet brukt på TV, også andre innsendte klipp kan bli brukt.

Videoer sendes til:
SOR/Spray
Postboks 2 Sentrum
0101 Oslo

Om filmen http://www.schoolofrockmovie.com

School of Rock
For Dewey Finn er rock'n roll ingen hobby - det er rett og slett livet.

Han er forberedt på å satse alt for at bandet hans skal vinne den lokale rockekonkurransen. Hans kollegaer i bandet er dog ikke så imponert over den overentusiastiske Dewey, og gir ham ganske enkelt sparken.

Totalt tilintetgjort og uten at han egentlig vet hvorfor, takker han ja til en lærerjobb på en prestisjefylt privatskole. Jobben får han fordi han utgir seg for å være romkameraten. Dewey har ingen erfaring med å undervise, og lærer derfor barna det eneste han kan - nemlig rock'n roll. School of Rock er regissert av Richard Linklater (Dazed and Confused) og Jack Black spiller rollen som Dewey Finn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.