RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lager film av «Wet»?

(Artificial Mind & Movement (A2M))
Sist oppdatert:
Skuespilleren tenner på ideen om å bli actionhelt.

Skuespiller Elisha Dushku kan godt tenke seg en rolle i en filmversjon av actionspillet «Wet». I et intervju med MTV Multiplayer forteller hun at spillets innhold og den kvinnelige hovedrollen er materiale som lett kan bli til film.

«Wet» er et actionspill med den vakre og voldsomme Ruby Malone i hovedrollen. Elisha Dushku har stemmen til Malone i spillet.

– Ruby er en slags arbeiderklassens Lara Croft og er god til å tuppe ræv. Hun reiser kloden rundt, Hong Kong, Storbritannia, hun er en leiesoldat og hun har to samuraisverd. Hun er ganske grim. Så det er noe som kanskje kunne blitt en Dushku-film, sier skuespilleren til MTV.

Se klippet med Elisha Dushku nedenfor
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Tidligere i uken dukket de gamle ryktene om at «Call of Duty» skal være på vei til Hollywood opp igjen. Ifølge det amerikanske patentkontoret har Activision nå registrert varemerket for bruk i en rekke filmsjangere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere