RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landsbyboere på Maldivene så fly i lav høyde

Illustrasjonsfoto Maldivene.
Illustrasjonsfoto Maldivene. (Scanpix)
Flere landsbyboere på en avsidesliggende øy i Maldivene forteller at de så et fly i lav høyde samme dag som det savnede malaysiske flyet forsvant.

Innbyggerne på øya Kuda Huvadhoo mener det var en jumbojet de så, ifølge nettavisen Haveeruonline. Men i likhet med det savnede flyet av typen Boeing 777 skal det ha vært hvitt og rødt.

– Jeg har aldri sett et jetfly så lavt over øya vår før. Vi har sett sjøfly, men jeg er sikker på at dette ikke var et av dem, sier et av øyenvitnene, ifølge NTB.

Haveeruonline opplyser at avisa har intervjuet åtte landsbyboere som alle forteller det samme. Flyet skal ha passert øya klokka 6.15 på morgenen 8. mars.

Letingen etter flyet pågår i et enormt område som strekker seg fra et havområde utenfor Australia til Kasakhstan. Men Maldivene ligger vest for leteområdet, og landet er ikke blitt bedt om å delta i søket. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere