RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Landslagsspiller til Vålerenga

Sist oppdatert:
Vålerenga henter forsvarssspiller fra Costa Rica.

Vålerenga har blitt enig med forsvarsspilleren Giancarlo Gonzalez Castro (24) om en 4-årskontrakt. Gonzalez blir spillerklar for Vålerenga fra sommeren av.

- Giancarlo er en rask og kompromissløs spiller som kan bekle flere posisjon i det bakre leddet. Men han på plass har vi den bakre delen av troppen vår komplett, sier Vålerenga-manager Martin Andrsen på telefon fra Costa Rica.

- Vi er veldig glade for at vi sikret oss underskriften til Giancarlo.

Gonzalez spiller i dag for den hjemlige klubben L.D. Alajuelense, en klubb som har blitt seriemester i Costa Rica de tre siste sesongene. Gonzales har fire a-landskamper for Costa Rica, senest i desember 2011.

Norsk fotball er kjent i Costa Rica da flere spillere fra landet har blitt profiler i Tippeligaen. Celso Borges (tidligere FFK, nå AIK), Cristian Bolanõs (tidligere Start, nå FCK) og Michael Barrantes (AaFK) er noen av disse. Gonzalez selv gleder seg til å ta fatt på karrieren i Vålerenga.

- Jeg er veldig glad og stolt over å komme til en så stor klubb som Vålerenga. Jeg ønsker å bidra med alt jeg kan for at Vålerenga skal vinne mesterskap, sier Gonzalez.

- Etter å ha snakket med lagkamerater på landslaget har jeg blitt kjent med Tippeligaen og jeg gleder meg derfor mye til å komme til nettopp Vålerenga og Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere