RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Låner til vekst

Sist oppdatert:
Tandberg Data bedrer arbeidskapitalen gjennom å ta opp et kortsiktig lån.
IT-selskapet Tandberg Data bedrer arbeidskapitalsituasjonen ved å ta opp et kortsiktig lån på 4 millioner dollar. Lånet løper over to måneder og blir gitt av investeringsselskapet Cyrus Capital fra New York.

Lånet blir tatt opp for å dekke det undervurderte behovet for arbeidskapital. Lageroppbygging etter en omsetningsvekst og samt en forventet økt etterspørsel fra kundene har gjort at behovet etter arbeidskapital har økt.

- Siden jeg tiltrådte som konsernsjef i Tandberg Data 1. april, har jeg brukt mye tid på våre operasjoner i Nord-Amerika, kommenterer den nye konsernsjefen Per Kristian Jacobsen i Tandberg Data.

- Utviklingen her går etter planen, og i kjølvannet av mine diskusjoner med den lokale ledelsen om lageroppbygging og krav om forhåndsbetaling fra leverandører, har Tandberg Data funnet det nødvendig å styrke arbeidskapitalen for å understøtte den positive utviklingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere