Låner ut sitt eget hjem

Foto: getty images

P. Diddy er en nær venn av Chris Brown og Rihanna og støtter paret fullt ut etter voldsepisoden.

12.03.09 10:56

(BIIPMAG): Rappekongen P. Diddy snakker ut om hvordan han hjelper Rihanna og Chris Brown ut av den vanskelige situasjonen.

Låner ut hjemmet
Den meget vellykkede rapperen Sean Combs, eller P.Diddy, har lånt ut sitt eget hjem i Miami til Chris Brown og Rihanna. Under Ellen DeGeneres talkshow fortalte han åpent om hvorfor han prøver å hjelpe paret med deres mange problemer for at de kan finne veien tilbake til hverandre igjen.

Foto: Tmz

- Jeg forstår det ikke

Under TV-programmet gikk den vittige DeGeneres rett på sak og spurte P. Diddy om hvorfor han hjelper paret:

- Hvorfor skulle man gjøre det? Hvorfor hjelper du Chris - en fyr som slår jenter. Jeg forstår det ikke, sier en oppgitt Ellen DeGeneres.

Dømmer ingen
Combs er god venn av begge artistene og er opptatt av at paret skal løse sine personlige problemer:

- Jeg kjenner begge to. Det er mitt hus og jeg kan låne ut huset mitt til hvem jeg vil. Jeg er et menneske som ikke dømmer noen, og hvis en venn spør meg om en tjeneste kommer jeg selvfølgelig til å gjøre det, så lenge jeg vet at resultatet blir positivt, forteller han til Ellen DeGeneres.

- Ikke riktig
P. Diddy var ikke nådeløs når Ellen DeGeneres ga inntrykk av at hun visste noe om voldsepisoden.

- Du burde ikke begynne og si at du vet noe som du ikke vet. Du var ikke i bilen, jeg var ikke i bilen og det er ikke riktig at han gikk løs på henne og hun på ham. Vi vet ikke hva problemet er. Vi burde støtte dem.

Duett
Ifølge Los Angeles Times skal Rihanna og Chris Brown være i full gang med å komme videre i livet. De skal nemlig spille inn en duett sammen. De to R&B-sangerne vil synge en kjærlighetsang som handler om motgang og komplisert og blind kjærlighet.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag