RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heidi Schei Lilleås (Mediehuset Nettavisen)

Lange køer på innfartsveiene inn mot Oslo

Sist oppdatert:
Trafikken har tettet seg og det førte til lange køer på vei inn til hovedstaden søndag.

Etter endt langhelg, er det nå mange som skal hjem fra hytta eller andre reisemål. Dette har ført til at trafikken har tettet seg, og det er lang kø på innfartsårene inn til Oslo, både i retning nord og sør.

Klokken 21.00 melder Vegtrafikksentralen om at køene er iferd med å løsne seg opp.

Fin flyt
- Det er en del tett trafikk enkelte steder, men ikke noen særlige køordninger. På E6 inn mot Oslo er det ingen forsinkelser, selv om det er litt kø mellom Drammen og Sandvika, forteller operatør i Vegtrafikksentralen, Rune Wahlstrøm til Nettavisen.

Det har vært mye kø tidligere søndag.

Klokka 20.00 var det saktegående kø på E 18 mellom Kragerø og Larvik. Det er også tett trafikk mellom Drammen og Oslo. Det samme gjelder i nordlig retning inn mot Oslo. På E6 mellom Hamar og Oslo, er det også en del kø. Det er også meldt om kødannelse ved bomstasjonen i Moss i retning Oslo, grunnen til dette er at det kun var en bom for manuell innkjøring og en bom for autopassbrikke som var åpen, etter bommen er det fin trafikkfly, sier en Nettavisen-tipser.

- Tett trafikk
- Det er tett trafikk og køer fra Østfold i retning Oslo på E6, tillegg til at det er tett trafikk fra Larvik, Sandefjord og Tønsberg inn til hovedstaden, fortalte operatør i Vegtrafikksentralen, Christofa Torén til Nettavisen ved 18.30-tiden søndag.

Sitter du i kø? Kontakt vaktsjef@nettavisen.no

Kø nordfra
Det er også kø nordfra og inn til Oslo.

- Ca. fra Espa har det nå begynt å tette seg. Det har det også fra Sollihøgda og inn fra Lier til Oslo, sier hun videre.

- Hold køen
Hun råder alle trafikanter til å være tålmodige.

- Det er viktig å holde køen sin og følge med, i tillegg til å være tålmodig, fortsetter hun.

Lange køer
Helgetrafikken på E18 gjennom Telemark har ført til lange køer søndag ettermiddag og kveld. Tett og økende trafikk gjør at køen står helt ned til avkjøringa til Kragerø, skriver Telemarksavisa.

- Køen på E-18 har vært slik siden kl 14 i dag, og slik vil det være til ca 22 ikveld. Den er ikke engang saktegående, men står stort sett stille, opplyser Vidar Tellefsen til TA.no

Vegvesenet opplyser at det er saktegående trafikk i nordgående retning fra Kragerø til Dørdal, og fra Dørdal i retning Grenland bru.

Her kan du sjekke trafikkmeldingene fra Statens vegvesen.

Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere