En av verdens mest kjente komikere er lørdag på plass i Norge, nemlig Jerry Seinfeld, best kjent fra suksessen «Seinfeld». Det ble produsert ni sesonger av serien i årene 1989–1998. I kveld opptrer Seinfeld uten de trofaste følgesvennene Elanie, Kramer og George, og han skal underholde om lag 20.000 publikummere.

Lange køer
Til tross for enorme køer, var det et solblidt og fornøyd som slo i hjel tiden ved ølbodene eller slanget seg på gresset rundt arenaen mens de ventet på at de skulle bli sluppet inn. Dørene åpnet litt forsinkel 1845, melder Nettavisens reporter på stedet.

Publikum består av voksne, unge mennesker med et forhold til tv-serien «Seinfeld». Serien om ingenting er blitt komikerens varemerke på hans humor.

Ekstrabusser
Siden den gang har han forsøkt seg både på animasjonsfilmen «Bee movie» og realityserien «Marriage ref» uten videre suksess . Det et først og fremst som standupkomiker han et kjent .

Ruter har i forbindelse med Jerry Seinfelds opptreden på Telenor Arena satt opp mange ekstrabusser fra Dronningensgate ved Arkaden i Oslo sentrum, dette har fungert strålende, forteller Nettavisens reporter på Telenor Arena.

- God sans for humor
Da Seinfeld møtte pressen utenfor Grand Hotel tidligere lørdag var han imponert over været Oslo hadde å by på i dag.

-Det er kjempefint her, det ser ut som det er solrikeste plassen på jorden.

Han fortalte også at han gledet seg til showet.

- Jeg har hørt at nordmenn har en veldig god smak på humor.

Seinfeld går på scenen mellom klokka 2030 og 2100. I morgen går turen videre til Sverige og deretter til Danmark.